Меню сайту

Події та досягнення

Корисна інформація

Друзі сайту

Статистика

Сокальська бібліотека :: 15.10.2020
 

  • Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»
  • Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»

    Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»

    Медсестра травматологічного відділення Уланюк Ірина презентувала Сокальську Центральну лікарню на Всеукраїнському конкурсі Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер та медичних братів «Лідери змінюють світ», який організовує Державна установа «Центр розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров’я України» за підтримки фахового журналу «Довідник головної медичної сестри».
    На даному конкурсі Ірина здобула нагородження – диплом і сертифікат.
    Я змушена була бути присутня на фіналі конкурсу у Києві, але я захворіла на Covid-19. У Києві було представлено моє відеозвернення. Відвідавши даний конкурс хочу висловити величезну вдячність за надання можливостей прийняти участь в цьому важливому проекті, який надає поштовх розвитку і популяризації медичної справи.
    Не бійтеся висловлювати свою думку і боротися за свої права, ми маємо на це право. Я впевнена , що прийде час і держава оцінить нашу працю і не тільки дипломами і грамотами, а і відповідною заробітною платою. Прийде час, коли ми гордо будемо носити звання медик, як це є в країнах Європи і США, – повідомила Ірина Уланюк
    Вітаємо Ірину та бажаємо їй подальших успіхів у нелегкій праці!

    golossokal.