Меню сайту

Події та досягнення

Корисна інформація

Друзі сайту

Статистика

Сокальська бібліотека :: 11.10.2019
 

  • Наркологічне відділення в Сокальській центральній районній лікарні капітально відремонтували
  • Наркологічне відділення в Сокальській центральній районній лікарні капітально відремонтували

    Наркологічне відділення в Сокальській центральній районній лікарні капітально відремонтували

    Розбудова медичної галузі Сокальщини постійно перебуває в центрі уваги районної влади. За останні роки в Сокальській центральній районній лікарні, за кошти районного бюджету,  капітально відремонтовано та введено в дію низку сучасних кабінетів охорони здоров’я: ендоскопічний та водолікувальний,  новий реабілітаційний кабінет зі сучасними тренажерами для пацієнтів неврологічного відділення.

    Окрім того, проводяться капітальні ремонти відділень Сокальської центральної районної лікарні, в межах конкурсу проектів місцевого розвитку. У 2019 році 8 мікропроектів Сокальського району отримали перемогу у цьому конкурсі, в категорії “Медицина”.

    На сьогодні повністю завершено капітальний ремонт наркологічного відділення СЦРЛ.  Завдяки фінансуванню з районного та обласного бюджетів, а також  внескам громади, було облаштовано 2 санвузли, палату та замінено 2 дверей.

    Загальна вартість проекту -182 тис.969 грн. Обласний бюджет – 91 тис. 484 грн., районний бюджет – 54 тис. 892 грн., фінансовий внесок громади – 33 тис.405 грн., нефінансовий внесок громади – 3 тис. 188 грн.

    Наркологічне відділення розраховане на 20 пацієнтів.